Kimi Ekman

 

Tyytyväistä valmennettua

0

"Sinulle Räätälöityä Valmennusta"

Personal Trainer
Kimi Ekman

Koulutettuna Personal Trainerina ja pitkän urheilutaustan omaavana ammattilaisena, autan sinut kohti terveellisempää elämää, rautaisella ammattitaidolla.

Olipa tavoitteenasi kehon rasvamassan vähentäminen tai lihasmassan kasvattaminen, annan sinulle eväät askel askeleelta kohti tavoitteitasi.

Valmentajanasi olen kannustava, oikealla tavalla vaativa, sekä turvallinen ohjaaja. Opastan sinua kuntosali liikkeiden oikeaoppisessa ja turvallisessa tekemisessä, minimoiden loukkaantumisriskit ja maksimoiden treenistä saadut tulokset.

Tavoitteet vaativat kovaa työtä. Lupaan siis että olen rinnallasi, kun etenemme yhdessä, kohti parempaa versiota sinusta ja saavutamme tavoitteesi.


Oletko valmis ottamaan askeleen kohti muutosta?

Varaa ilmainen konsultaatio hetki kanssani.

Mietitkö Vielä?

Joskus parhaan personal Trainerin löytäminen voi olla vaikeaa. Alla asiakkaideni omin sanoin kertomia kokemuksia valmennuksistani. Varaamalla ilmaisen konsultaatio tapaamisen, voit tutustua minuun paremmin.

”Personal trainerina Kimi on ollut erittäin osaava ja osaa ottaa hyvin huomioon myös asiakkaan terveydelliset haasteet, jotka voivat treenaamiseen vaikuttaa. Treenatessa Kimi on kannustava ja saa viimeisetkin ”mehut” tarvittaessa asiakkaasta irt”

Sini, 24, Jyväskylä

”Ammattiurheilijana tarvitsin lajivalmentajien rinnalle, ammattitaitoisen ja osaavan personal trainerin. Tavoitteena on ollut kehittää juoksunopeutta, terävyyttä, sekä kestävyyttä. 2-vuotta on tehty yhteistyötä ja olen saanut kaikkiin tarvitsemiini osa-alueisiin huimaa kehitystä. Kimin kanssa tekeminen, on lisännyt myös motivaatiota monipuolisempaan harjoitteluun. ”

Valtteri, 23. Pesäpalloilija, Jyväskylä

”Kyllä selkeä muutos tuli huomattua ohjauksen ja uuden treeniohjelman myötä. Luulin, että aiemmin liikkeet tuntuivat oikeissa paikoissa, mutta vähänpä sitä tiesi. Nyt ne tosiaan tuntuu!”

Juho, 29, Jyväskylä

”Päätin hommata itselleni PT:n saadakseni kuntoa koholle, järkeä treenaamiseen ja ruokavalioon. Tarkoituksena on saada kroppaa sellaiseen kuosiin että jaksaa touhuta pienten lasten kanssa ja iän karttuessa ei keho ihan heti kyykkää.
Aloitin hommat Kimin kanssa 2023 syksyllä ja nyt ollaan reilu puoli vuotta tehty yhteisiä treenejä kerran viikossa, vaikka välillä on homma ollut pidempiä pätkiä tauoilla sairastelun vuoksi.
Sairasteluista huolimatta koen että edistystä on tapahtunut ja olen saanut motivaatiota treenaamiseen myös itsekseni.
Kimi osaa hienosti tulkita miten treenit milloinkin sujuu ja osaa aktiivisesti lisätä tai vähentää kuormittavuutta sen mukaan. Häneltä olen saanut myös kattavat treeniohjelmat ja selkeät ohjeistukset kaikkeen tekemiseen.
Jokaisesta treenistä on jäänyt aina positiivinen fiilis.”

Simo, Jyväskylä

Löysin korona-aikana lähisalini reilu 3v sitten. Kimiltä kysyin valmentaako se mummojakin ja siitä alkoi yhteistyömme. Aluksi 3kk sopimuksella paino putosi(n10kg) ja painot alkoi nousta 🙂
Jonkin aikaa treenailin itsekseni Kimin ohjelmilla mutta koen että tarvitsen apua, tukea ja motivaatiota säännölliseen treeniin 2-3 krt viikossa. Treenit Kimin kanssa ovat olleet tehokkaita ja innostavia. Hän on ystävällinen kannusta ja myös rohkaiseva. Näyttää liikkeet huolellisesti, Niinpä olen nivel- ja hengitysvaikeuksista, loma- ja flunssakatkoista huolimatta pystynyt ohjauksessa edistymään kokoajan. Nyt olen vakioasiakkaana treenannut kerran viikossa. Kimin ohje-aarrearkku on loppumaton.

Katja, 66, Jyväskylä

”Tarkoitus oli aloittaa aktiivinen treenaaminen kuntosalilla mutta tekniikat ja ohjelma oli vähän hukassa. Kimiltä löytyi kattavia ja hyvänhintaisia paketteja näihin tarkoituksiin, Kimi hoiti räätälöidyn ohjelman mitä seurata ja näytti hyvät ja turvalliset tyylit käyttää kuntosalin laitteita tavoitteitteni mukaisesti. Personal trainerina helposti lähestyttävä ja tsemppaava persoona, joka oli valmis vastaamaan jokaiseen typerään kysymykseeni. ”

 

Sami, 25, Jyväskylä

PT Ekman

Metsäravio 4
40520 Jyväskylä

kimi@ptekman.fi
040 578 4626